Telefon: 70 22 15 33

 ​Smedeværksted og maskinværksted

Salg og udlejning af transportmateriel

Reparation og service af maskiner

specialopgaver inden for smedearbejde

Konkurrencedygtige priser​

Kvalitetsarbejde

Maskinreparation og maskinservice

​Når dit interne transportmateriel skal plejes, er Legarths ApS i Haslev, stedet at sende det hen. Vi varetager reparation af maskiner, samt service af maskiner på Sjælland og øerne. Har du brug for professionel maskinreparation i Næstved, Køge eller Vordingborg? Uanset hvad, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om vi også kan hjælpe dig med kompetent og effektiv maskinservice og -reparation.

Specialister i reparation af internt transportmateriel

Vi står for et grundigt og professionelt serviceeftersyn eller reparation af din maskine, hvis der er fejl på maskineriet eller anden form for disfunktion. Vi tilbyder polering, rensning, rustbehandling og udbedring af skader, test af bremser og dæk og meget, meget mere. Se mere om f.eks. service af trucks eller udlejning af ballepressere.

Alle typer reparation af maskiner og maskinservice

​Vi er specialister i en lang række mærker og har det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave med service af maskiner og forefindende reparationer af maskiner. Derudover har vi mange års erfaring som professionelt smedeværksted, og kan derfor hjælpe med smedearbejde i forbindelse med reparation og service.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maskinreparation​

Rin​g til os på telefon 70 22 15 33 og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn af maskiner og transportmateriel - hos Legarths ApS i Haslev på Sydsjælland er kvaliteten altid i højsædet.​ Du kan også skrive til vores mail på post@legarths.dk for at indhente priser på maskinreparation og -service, stille spørgsmål eller andet. Din henvendelse er naturligvis uforpligtende.

​Bliv ringet op

Udfyld formularen og beskriv din opgave, så vender vi tilbage!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Legarths ApS

CVR: 38050567

Telefon: 70 22 15 33

E-mail: post@legarths.dk